• Food Waste Reduction in Oslo’ Restaurants: an approach toward Sustainability 

      Habib Ur Rehman, Hafiz (Master thesis, 2020)
      In the current era, the climate change and environmental sustainability are the most challenging issues and objectives. For this purpose, the sustainable development is required to combat climate change and to adapt ...
    • Frivillighetsledelse 

      Medgard, Magnhild (Master thesis, 2015)
      Norsk sammendrag: Formål og problemstilling: Formålet med denne studien er å belyse opplevelser og erfaringer som ledere for frivillige har i sin rolle som frivillighetsleder. Dette ses i sammenheng med ledelsesteorien ...
    • Tverrfaglig ledelse – hvilke egenskaper og kvalifikasjoner kreves av leder? 

      Fure, Magne (Master thesis, 2018)
      Denne avhandlingen omhandler teamledelse. Problemstillingen jeg søker svar på er «Ledelse av tverrfaglige team – hvilke egenskaper og kvalifikasjoner behøves av leder?» Utgangspunktet for oppgaven er drift og vedlikehold ...