• "Bra mat for bedre helse" kurs: en undersøkelse av deltakeres erfaringer 

      Dahl, Anne-Marte (Master thesis, 2013)
      Hensikt: Hensikten med denne studien er å undersøke hvordan deltakere opplever å delta på et ”bra mat for bedre helse” kurs i regi av en frisklivssentral. Gjennom beskrivelser gitt av deltakere kan man få et innblikk i ...
    • Frå idé til praksis. Læreplan i mat og helse 

      Johannessen, Helen (Master thesis, 2013)
      Faget Mat og helse er eit nytt fag i Kunnskapsløftet (LK06) og erstattar det tidlegare faget Heimkunnskap i L97. Mat og helse er det minste faget i grunnskolen. Faget er eit praktisk fag som byggjer på tilrådingar frå ...
    • Understanding young people’s food choices: a qualitative study in Hedmark, Norway 

      Bjørli, Marte (Master thesis, 2017)
      The aim: to develop an in-depth understanding of Norwegian upper high school students’ perceptions of the influences on their food choices, not only in school but in their everyday life. In addition the aim is to understand ...