Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHellesen, Mia Iden
dc.date.accessioned2012-06-21T06:30:35Z
dc.date.available2012-06-21T06:30:35Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/132841
dc.descriptionBacheloroppgave i folkehelse med vekt på fysisk aktivitet, 2012no_NO
dc.description.abstractProblemstilling: Hvordan ser kostholdet til de ansatte ved Family Sports Club Elverum ut, sammenlignet med statens ernæringsanbefalinger Metode: Kvantitativ metode ble brukt i form av spørreskjema og kostdagboksføring Resultater: Undersøkelsen tar for seg kostholdet hos de ansatte ved FSC Elverum, som sammenlignes med statens ernæringsråd sine anbefalinger rettet mot normalbefolkningen og aktive/ idrettsutøvere. Resultatene viser at deltakernes kosthold i en viss utstrekning samsvarer med anbefalingen, mens det punkter avviker fra det Statens ernæringsråd anbefaler. Deltakerne har et lavere inntak av karbohydrater enn det som er anbefalt, mens inntaket av proteiner og fett er høyere enn det som anbefales. Resultatene samsvarer allikevel opp mot anbefalingene når det gjelder gruppens treningsmetode og personlige mål for kosthold tatt i betraktning.no_NO
dc.language.isonobno_NO
dc.subjectkvantitativ metodeno_NO
dc.subjectkostholdno_NO
dc.subjecternæringsrådno_NO
dc.subjectkarbohydraterno_NO
dc.subjectdietterno_NO
dc.subjectaktivitetsnivåno_NO
dc.subjecternæringsanbefalinger
dc.titleKostholdet til de ansatte ved Family Sports Club Elverum, sammenlignet med statens ernæringsanbefalingerno_NO
dc.title.alternativeThe diet of the staff at the Family Sports Club Elverum, compared to the state's nutrition recommendationsno_NO
dc.typeBachelor thesisno_NO
dc.subject.nsiVDP::Medical disciplines: 700::Health sciences: 800::Other health science disciplines: 829no_NO
dc.source.pagenumber52no_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel