Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorClaussen, Aksel
dc.date.accessioned2014-10-28T09:33:36Z
dc.date.available2014-10-28T09:33:36Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/224712
dc.descriptionBacheloroppgave, faglærerutdanning i kroppsøving og idrettsfag, 2014nb_NO
dc.description.abstractProblemstillinger: Hovedproblemstilling: Hvilke kostholdsvaner har elever i videregående skole på studiespesialiserende linje på 1. trinn? Metode: Oppgaven er utarbeidet gjennom kvantitativ spørreundersøkelse. Utvalget var 2 klasser som går studiespesialiserende linje i videregående skole, der 56 svarte på spørreundersøkelsen. Resultat: Mat og drikke før skolen: 50 av 56 elever (89, 3 %) spiser frokost jevnlig. 42 av 56 elever (75 %) spiser vanligvis grovt brød/knekkebrød, og de andre frokostalternativene ble jevnt besvart. Tre drikkealternativ skilte seg ut som er juice, vann og melk. Mat og drikke i skoletiden: Alle elevene spiser ett hovedmåltid i skoletida. 42 av 56 elever (75 %) grovt brød/knekkebrød, og de andre alternativene ble jevnt besvart. 51 av 53 elever (96, 2 %) drikker vann til hovedmåltidet. Mellommåltidene var rimelig jevnt fordelt, der frukt/grønt, nøtter og yoghurt var de mest populære alternativene. Også kjeks, kaker og boller er et populært tilbud. Tanker rundt sunt kosthold: 96,4 % av elevene er opptatt av et sunt kosthold, mens 89,3 % syns selv de har et sunt kosthold.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.subjecternæringnb_NO
dc.titleKostholdsvaner i videregående skolenb_NO
dc.title.alternativeDietary habits in high schoolnb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.source.pagenumber49nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel